1-677-124-44227

info@yourbusiness.com

184 Main Collins Street | West victoria 8007

Follow us On Instagram

Lorem ipsum proin gravida nibh vel velit auctor alique tenean sollicitudin, lorem quis.

Wij zijn de bewegingsagoog

Movere is de overkoepelende vakvereniging voor de Bewegingsagoog in Nederland. Movere behartigt belangen voor iedereen die vanuit een Bewegingagogische achtergrond een functie vervult. Waarbij mensen in beweging brengen de kern van het vak is.

Aandacht voor beweging

Het verenigen van de bewegingsagoog is ons hoofddoel, waar vereniging, profilering en deskundigheidbevordering onze aandachtsgebieden zijn. Wij verenigen om het platform te creëren waar de Bewegingsagoog kennis, opgedaan in verschillende aandachtsgebieden, kan delen. Zo blijven wij samen het beste mogelijk maken voor de deelnemers.

Wij profileren door Movere de stem te laten zijn van alle leden, het blijven herdefiniëren van het vak en het vak zichtbaar maken van good practices. Movere bevordert deskundigheid door het organiseren van bijeenkomsten, symposia en stimulering van (bij)scholing ten gunste van het vak. Om de Bewegingsagoog nog sterker in het vak te laten staan.

Wij zetten in op
Brett
Jak
Vice voorzitter

De rugsteun door en voor de bewegingsagogie in Nederland.

Visie

Bewegingsagogie naar een hoger plan bewegen. Door als visionair te opereren in een gebied met een steeds groter maatschappelijk belang met vereniging, profilering en deskundigheidsbevordering als basis.

Samenwerkingen

Als vakvereniging bewegingsagogie zetten wij ons in voor professionalisering van ons vak. Dit valt binnen de pijlers Deskundigheidsbevordering en Profilering. Er zijn verschillende manieren waarop we inzetten. Van het organiseren van symposia tot Webinars. In samenwerking met onder andere Kenniscentrum Sport, Start 2 Move & Bewegen voor je brein. Zo proberen wij het beroep een breder podium te geven zodat de bewegingsagoog erkend wordt als dé bewegingsexpert voor mensen met een beperking of stoornis.

Samenwerken betekent ook samen sterk. Een sterkere positie in het werkveld kan leiden tot meer invloed op de gezondheid en vitaliteit van kwetsbare mensen. Bovendien levert een sterke samenwerking een goede onderhandelingspositie op jegens wie dan ook.

Spring naar toolbar